Viime viikolla minulla oli pukeutumiskriisi, koska juhla-asustani puuttui bolero. Alennusmyynneistä en löytänyt mitään kivaa. Ostin Anttilan alennuksesta kimaltelevaa Novitan Rose -lankaa ja sain ajatuksen hihattimesta. Minulla on aina ollut ajatus, miten se mahdollisesti tehdään. Varmistuin asiasta selailemalla muutamia blogeja ja ryhdyin toimeen. Toteutin työni ihan omalla tavallani, enkä noudattanut mitään ohjeita.

Neuloin paksuilla 7:n sukkapuikoilla ensin hihan ja siirsin silmukat yhdelle pitkälle puikolle ja neuloin selkäosan. Tämän jälkeen siirsin silmukat jälleen neljälle puikolla ja neuloin toisen hihan. Pieni epätoivo iski siinä vaiheessa kun siirsin selkäosan silmukat yhdelle puikolle. Hihan aukko oli noin sentin suuruinen, mutta päätin vain sinnikkäästi jatkaa neulomista ja katsoa, mitä siitä tulee! No siitähän lopulta tuli upea osa juhla-asuani. 

Tämä työ oli nopea tehdä. Sain hihattimen valmiiksi parin päivän aikana. Päättely oli taas se ärsyttävin homma, mitä venytin vähän turhankin viime hetkeen. Juuri ennen ensimmäisen vieraan tuloa sain työni pääteltyä vaikka se oli odottanut tuolla valmiina edellisestä päivästä saakka! 

Hyvää alkanutta vuotta 2012 kaikille!! Toivotaan tällekin vuodelle paljon hyviä hetkiä ja ihania käsitöitä!