Minulla oli tarkoitus neuloa lapaset pikkusiskolle joululahjaksi. Se kuitenkin kaiken keskellä jäi, joten neulon niitä nyt ystävänpäivälahjaksi. Väriksi valitsin pirteän ja keväisen yhdistelmän.

 

Ensimmäisen möhläyksen tein jo ensimmäisessä lapasessa. Jotenkin arvioin peukaloon jätettävän silmukkamäärän väärin ja sain aikaiseksi todella ahtaan version peukalosta! Lapasesta tuli liian lyhytkin, että purkaminenhan se oli edessä. Kolmannen virheeni huomasin tehneeni kun neuloin toista lapasta. Unohdin alussa lisätä silmukoita kuten olin aiempaan lapaseen tehnyt. Minulla oli siis valmistumassa lapanen, jossa oli neljä silmukkaa vähemmän kierroksella.

Eipä voi muuta sanoa kuin, että ei kahta ilman kolmatta. Purkaessa ja muutenkin sählätessä neuloin epähuomiossa kaksi vasemman käden lapasta. Ei tällasen toheltajan pitäisi alkaa edes neulomaan mitään! 

Oikean käden lapanen on siis valmistumassa ja todennäköisesti teen vielä toisen niin saan kaksi paria. Ja saan samalla tasattua silmukkaerheeni, ellen tee sitä uudelleen. To be continue..