Tämä päivitys ei täysin liity käsitöihin, mutta pakko vähän hehkuttaa! Teen töitä sairaalassa laitoshuoltajana. Tosin opiskelujen takia olen siellä nykyään vähemmän. Koko viime kesän kärvistelin vanhoissa työkengissä ja oli selkävaivaa ja oli jalkavaivaa. Maahisten esittelijä kävi saikulla kenkävalikoimansa kanssa ja tilasin itselleni NIIN ihanat kengät ja mikä (toiseksi) tärkeintä, erkonomiset!

En tienny, että minunkinlaisille on tehty omat työkengät. Pinkit, joissa on kissanpentujen kuvia! Nuo on maailman ihanimmat ja mietinkin, miten nuita raaskii laittaa töihin jalkaan! Kyllä nyt kelpaa mennä perjantaina töihin. 

Sitten vähän käsityöjuttuja loppuun. Olen neulomassa miesten pitkävartisia villasukkia ja tässä kuva varresta, joka on muutamaa raitaa vaille valmis.

Kapea raita jatkuu jonkun verra ja sitten tulee  vielä leveämmästä raidasta resori nilkkaan. Nuo langat on cittarin alelaarista löydettyä seiskaveikkaa. Ruskean ja vaaleansinisen yhdistelmä on kyllä takuuvarma AINA.

Neuloin eilen myös myssyn, mutta kerron siitä hiukan myöhemmin enemmän! Muuten olisi ollut peräkkäin vähän liian monta myssypäivitystä!