Olen viime aikoina innostunut laittamaan kynsiä, niin omia kuin toistenkin. Opettelen tekemään ranskalaista manikyyriä. Se saa kynnet näyttämään huolitelluilta. Lyhyet kynnet näyttävät myös saavan lisää pituutta. Ideahan on, että kynnet ovat mahdollismman luonnollisen näköiset. Kärjet ovat valkoiset ja muu osa on läpikuultava. Itse tykkään käyttää lisäksi koristetarroja. Niillä voi peittää pikku virheet.

Valitan kuvien heikkoa laatua. Ne ovat kännykkäkameralla otettuja.

Tässä ovat tarvikkeeni ranskalaiseen manikyyriin. Ainoastaan kynsien kärkiin laitettava valkea lakka on oikea manikyyrilakka. Se on Yves Rocherin Le Blanc french white tip. Vaalea koko kynsiin laitettava lakka on Maybellinen Foreverstrong ultra lasting + iron ja kirkas lakka on Maybelline Express nail care. Kuvassa on myös kynsitarroja, joilla rajataan maalattava valkea osa sekä koristetarroja.

Minulla on tällä hetkellä tällainen ranskalainen manikyyri, jossa on kynsikoristeita. Tämä on noin viikon vanha ja se kestää hyvänä viikosta kahteen viikkoon. Tekemiseen menee aikaa 40-45 minuuttia, joten kiireessä ei kannata alkaa näpertelemään.

Tässä on lyhyisiin kynsiin tehty ranskalainen manikyyri. Kynnet ylettyvät pituudeltaan juuri ja juuri sormen päähän. Manikyyri saa ne kuitenkin näyttämään paljon pidemmiltä. Pikkurillissä on kynsikoriste, mutta se ei oikein erotu tässä kuvassa. Tähän suoritukseeni olin todella tyytyväinen.