Kissani Minttu on mieluiten tilanteessa kuin tilanteessa keskipisteenä! Kun ovikello soi niin se ryntää ensimmäisenä ovelle vieraita vastaan ja kun postit tippuu postiluukusta se istuu siinä alla katsomassa kun lehdet ja mainokset tippuvat sen päälle. Suosikkileluja ovat foliopallot, joita se noutaa kuin koira. Suosikkitavaroita ovat kaikki minun tavarat ja yleensä kun hankin jotain uutta, Minttu valtaa sen ensimmäisenä. Esimerkiksi kun hankin kesällä tasapainolaudan, jossa on päällä sellainen kuulalabyrintti -peli niin minun piti odottaa omaa vuoroani, koska Minttu tykkäsi pelata sitä peliä. Enpähän ole ennen nähnyt kun kissa treenaa tasapainolaudalla! 

Viime talvena aloin neulomaan jotain villapaitakyhäelmää seiskaveikasta. Se oli alusta asti täysin tuhoon tuomittu idea! Toisaalta pääasia, että sain vanhoja lankoja kulumaan ja sain rutiinia neulomiseen. Tuo raidallinen etukappale lojui näihin päiviin asti vaatehuoneen ylähyllyllä kunnes päätin antaa sen Mintulle. Siitä tuli Mintun torkkupeitto ikiomaan koriin (vieressä myös oma apina, jonka se joskus nyysi minun repusta roikkumasta). Sama kori oli jo yli 10 vuotta sitten edellisellä kissallani, joka joutui valitettavasti lähtemään tästä maailmasta liian aikaisin. R.I.P. Willy. 

Keskiviikkona tein Anttilasta löydön. Tuo kori maksoi vain 8,95 euroa, koska siinä oli näkymättömän pieni rikoma kannessa. Maalasin sen mustalla tussilla, eikä sitä edes näe enää. Ajatuksena oli laittaa tuohon jättikoriin lankoja, mutta Mintulla oli ihan oma ajatus korin käyttötarkoituksesta!  Tuo ilme on sellainen "joo mami, osta vaan itelles omia tavaroita"!

Tässä on osa uusista langoistani, joita kesän aikana haalin varastoihini. Noistakin on osa jo neulottu kokonaan pois. Nämä langat ja vanhat langat täyttivät ihanan jättikorin kanteen asti. En usko, että langat riittävät koko talveksi, mutta näillä on hyvä aloittaa!